WEBMASTERSERVICE

EN BABYSITTERSERVICE FOR DIN HJEMMESIDE

Webmasterservice

Hvis din hjemmeside er offline eller har problemer, er den ikke længere effektiv for din virksomhed og den vil koste dig indtægt (direkte – gennem tabte salg/besøgende eller indirekte – mund til mund eller opslag på sociale medier).

Vi er i en digital tidsalder, hvor der også er mange andre faktorer vi skal være opmærksomme på. Det er helt almindeligt, at hjemmesider bliver forsøgt hacket. Faktisk bliver den gennemsnitlige hjemmeside ramt af automatiserede angreb – i et forsøg på at finde svagheder – flere gange dagligt.

Passer du på din WordPress-hjemmeside lige nu? Kan du huske hvornår du sidst kørte opdateringer fra kontrolpanelet?

Din hjemmeside kører på samme måde som software/programmer/apps på din PC, Mac, bærbar, tablet eller mobiltelefon gør. Hvis du ikke sørger for at holde din software opdateret, risikerer du fejl, funktionsfejl eller i værste fald malware- og virusinfektioner.

Min webmasterservice er perfekt for virksomheder der ikke har tiden eller overskuddet til selv at holde deres WordPress-hjemmeside opdateret.

Med webmasterservice får du:

  • Opdatering af WordPress, temaer og plugins for øget sikkerhed
  • Daglige backups af database og filer
  • 90 dages backuparkiv
  • Beskyttelse af siden i form af firewall, login-sikkerhed, samt malware- og virus-scans og fjernelse af malware og virus.
  • Genoprettelse af din side hvis den bliver hacket eller ramt af nedbrud
  • Mindre opdateringer på siden, såsom skift af tekst eller billeder, eller mindre ændringer i designet – 30 minutter hver måned

6 Måneder

kr3.000*
  • Pr måned: 500,-

*Alle priser er ekskl. moms

Kontakt

11 + 10 =

Maiken Trankjær

Jeg fandt Kathrine i min søgen på at finde en lokal IT-kyndig der kunne hjælpe med min hjemmeside. Jeg havde brug for hjælp til at finde noget billigere hosting, samt en der kunne hjælpe når der opstår problemer.
Har været så glad for Kathrines rolige sind og effektive arbejdsindsats. Med klippetkortet er det så nemt at skrive når der er småting der driller som spam mail, en forsvunden tekst på hjemmesiden eller billeder der pludselig bliver væk. Samtidighed har hun også budt ind med forslag til optimering omkring ting jeg slet ikke selv havde tænkt på.
Stor anbefaling herfra!

Inge M.

Kathrine er super god til alt med hjemmesider og IT og jeg ved at når hun har været her eller jeg har snakket med hende, så fungerer tingene bar. Hun har tålmodigheden til at forstå hvad jeg mener og gerne vil have.