Kathrine Sandvang

IT-Supporter, Webdesigner & Virtuel Assistent

Jeg tror på, at alle kan finde ud af computere og IT. Det er bare ikke alle der har interessen… og det er helt okay! Det er derfor jeg er her.

Kathrine Sandvang

Jeg deler teknikken op i mundrette bidder

Sortering, opstilling, indtastning, tilpasning af elementer og indhentning af data, det er lige mig. Alle de her små opgaver med at pille og nusse med detaljerne, dem langt de fleste sukker dybt over, men som alle ved skal laves, for ellers hænger tingene bare ikke sammen… det er dem jeg tager mig af. Ikke bare fordi jeg godt kan lide det og er god til det, men også fordi jeg trives med og drives af, at hjælpe andre med at få tingene til at fungere.

Alt det lyder jo meget godt, men hvad har jeg så at have det i? Jo, jeg har blandt andet en uddannelse til datamatiker, hvor jeg bl.a. lærte ikke bare programmering og systematisering, men også lynhurtigt at sætte mig ind i teknikker og hvordan ting generelt virker. Før det, var jeg pædagog, og selvom jeg har lagt det  bag mig, så vil grunden til at jeg gik ind i det fag stadig til stede: jeg vil gerne arbejde med mennesker og hjælpe dem til at opnå det de er bedst til!

Jeg har altid haft en interesse i det tekniske. Det skal da ikke være nogen hemmelighed. Men det var i løbet af mit arbejde som pædagog at jeg virkelig fik øjnene op for det. Alt for tit så jeg, hvordan der blev spildt tid og ressourcer, både menneskeligt og fagligt, på at teknik generelt – og IT specielt – ikke blev udnyttet optimalt og blev set som noget skræmmende.

Efter en årrække, valgte jeg i stedet at gå den tekniske vej. I løbet af min uddannelse til datamatiker, oplevede jeg nærmest det modsatte af hvad jeg havde oplevet som pædagog: teknikken var så stor en del af den verden, at den gjorde det svært at kommunikere løsninger til potentielle kunder der ikke havde den samme indsigt som vi havde.

Det jeg gerne vil, det jeg brænder for, og det jeg gerne vil give dig, er min tekniske viden og kompetence, leveret på en måde og i et sprog hvor alle kan være med. Derfor startede jeg op som selvstændig i efteråret 2016

Følg mig

Stausvej 17
6800 Varde

CVR: 37987980

+45 93 87 63 27

Ring eller skriv

7 + 2 =

Kontakt

Telefon 93 87 63 27

4 + 12 =