OM MIG

TING DU BØR VIDE

Jeg har specialiseret mig i, at hjælpe soloselvstændige kvinder, ved at lave hjemmesider der konverterer og ved at stå til rådighed, så de ikke skal bruge værdifuld tid og ressourcer på IT og teknik.

Hej! Det er mig der er Kathrine

Jeg er mor, hustru, webdesigner og IT-supporter med base i Varde på Jyllands vindblæste vestkyst.

Jeg er en perfektionistisk, kamerasky nørd der elsker Supergirl, fantasy-bøger og broccoli med bernaisesauce.

Oprindeligt er jeg fra Nordjylland, men efter en næsten seks år lang omvej – via Norge, Amager og Nordvestsjælland – slog jeg mig ned her i Varde, sammen med min mand – seks år senere, kom vores datter til.

Jeg deler teknikken op i mundrette bidder og tror på at alle kan finde ud af IT, det er bare ikke alle der har interessen… og det er helt okay!

Selv har jeg ikke den fjerneste interesse i havearbejde – derfor overlader jeg alt det med haven til andre.

Og det er også det jeg er her for: så du kan overlade alt det tekniske og IT-relaterede til mig, mens du tager dig af det du brænder for.

Maiken Trankjær

Jeg fandt Kathrine i min søgen på at finde en lokal IT-kyndig der kunne hjælpe med min hjemmeside. Jeg havde brug for hjælp til at finde noget billigere hosting, samt en der kunne hjælpe når der opstår problemer.
Har været så glad for Kathrines rolige sind og effektive arbejdsindsats. Med klippetkortet er det så nemt at skrive når der er småting der driller som spam mail, en forsvunden tekst på hjemmesiden eller billeder der pludselig bliver væk. Samtidighed har hun også budt ind med forslag til optimering omkring ting jeg slet ikke selv havde tænkt på.
Stor anbefaling herfra!

Inge M.

Kathrine er super god til alt med hjemmesider og IT og jeg ved at når hun har været her eller jeg har snakket med hende, så fungerer tingene bar. Hun har tålmodigheden til at forstå hvad jeg mener og gerne vil have.