HJÆLP TIL HJEMMESIDEN

OPDATERING, VEDLIGEHOLD & SIKRING AF DIN WORDPRESS-HJEMMESIDE

Webmasterservice

INVESTERING FRA – 400,-/måned*

Din hjemmeside er en af de vigtigste investeringer i din virksomhed.  Det er vigtigt at du holder den opdateret, beskyttet og online så du kan betjene dine kunder.

Passer du på din WordPress-hjemmeside lige nu? Kan du huske hvornår du sidst kørte opdateringer fra kontrolpanelet?

Min webmasterservice er perfekt for virksomheder der ikke har tiden eller overskuddet til selv at holde deres WordPress-hjemmeside opdateret.

Opfriskning af hjemmeside

INVESTERING FRA – 3.000,-*

Har dit firma har udviklet sig og fulgt med tiden, mens hjemmesiden stadig hænger tilbage i tiden hvor du først startede op. Nogle gange er der ikke brug for en helt ny hjemmeside, og der kan en genopfriskning og opdatering af indholdet gør en utrolig stor forskel.

AdHoc hjælp til hjemmesiden

Investering fra – 2.400,-*

Har du løbende brug for hjælp til din WordPress-hjemmeside, enten med opdateringer af tekst eller ændringer af grafik. Eller har du brug for en gennemgang af hvordan det er du bruger den WordPress-hjemmeside du allerede har? Der er flere måde det problem kan løses på.

Med et klippekort får du en billigere timepris og du undgår rodet med en række fakturaer på små opgaver. I stedet for at betale for hver påbegyndt time, giver du i stedet ét klip for hvert påbegyndt kvarter. Det vil sige at 1 time = 4 klip på klippekortet.

*Alle priser er ekskl. moms

Maiken Trankjær

Jeg fandt Kathrine i min søgen på at finde en lokal IT-kyndig der kunne hjælpe med min hjemmeside. Jeg havde brug for hjælp til at finde noget billigere hosting, samt en der kunne hjælpe når der opstår problemer.
Har været så glad for Kathrines rolige sind og effektive arbejdsindsats. Med klippetkortet er det så nemt at skrive når der er småting der driller som spam mail, en forsvunden tekst på hjemmesiden eller billeder der pludselig bliver væk. Samtidighed har hun også budt ind med forslag til optimering omkring ting jeg slet ikke selv havde tænkt på.
Stor anbefaling herfra!

Inge M.

Kathrine er super god til alt med hjemmesider og IT og jeg ved at når hun har været her eller jeg har snakket med hende, så fungerer tingene bar. Hun har tålmodigheden til at forstå hvad jeg mener og gerne vil have.