SERVICES

NY HJEMMESIDE, HJÆLP TIL HJEMMESIDEN & HJÆLP TIL DET DIGITALE

Ny hjemmeside

Jeg tilbyder flotte og overskuelige hjemmesider, blogs og webshops, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og holder fokus på at konvertere besøgende til betalende kunder. Jeg er din guide og tolk hele vejen gennem processen og tech-snakken så du ender med den hjemmeside du gerne vil have og har brug for.

Jeg bruger SEO best practices – de anbefalede handlinger i forhold til SEO – tager udgangspunkt i brugerflader der er henvendt til besøgende og sigter efter at bygge dig en hjemmeside der hjælper dig med at strømline dine processer og fjerne eventuelle barriere mellem dig og dine kunder.

Hjælp til hjemmesiden

Din hjemmeside er et af de vigtigste aktiver i din virksomhed. Det er vigtigt at du holder den opdateret, beskyttet og online så du kan betjene dine kunder.

Min webmasterservice er perfekt for virksomheder der ikke har tiden eller overskuddet til selv at holde deres WordPress-hjemmeside opdateret og beskyttet.

Det kan også være at dit firma har udviklet sig og fulgt med tiden, mens hjemmesiden stadig hænger tilbage i tiden hvor du først startede op. Nogle gange er der ikke brug for en helt ny hjemmeside, og der kan en genopfriskning og opdatering af indholdet gør en utrolig stor forskel.

Eller måske har du brug for en gennemgang af hvordan det er du bruger den WordPress-hjemmeside du allerede har? Der er flere måde det problem kan løses på.

Hjælp til det digitale

Nyhedsbreve og automation så dine kunder får den bedste service, CRM og CMS, eller har katten gået på tastaturet så skriften på skærmen er blevet så småt at du næsten ikke kan se hvad der står…

Jeg kan hjælpe dig med at få styr på IT og det digitale, enten som en engangsopgave eller med et klippekort hvor du kontakter mig efter behov.

Kontakt mig for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig med dit problem.

Maiken Trankjær

Jeg fandt Kathrine i min søgen på at finde en lokal IT-kyndig der kunne hjælpe med min hjemmeside. Jeg havde brug for hjælp til at finde noget billigere hosting, samt en der kunne hjælpe når der opstår problemer.
Har været så glad for Kathrines rolige sind og effektive arbejdsindsats. Med klippetkortet er det så nemt at skrive når der er småting der driller som spam mail, en forsvunden tekst på hjemmesiden eller billeder der pludselig bliver væk. Samtidighed har hun også budt ind med forslag til optimering omkring ting jeg slet ikke selv havde tænkt på.
Stor anbefaling herfra!

Inge M.

Kathrine er super god til alt med hjemmesider og IT og jeg ved at når hun har været her eller jeg har snakket med hende, så fungerer tingene bar. Hun har tålmodigheden til at forstå hvad jeg mener og gerne vil have.