Privatlivspolitik

I det følgende kan du læse Kathrine Sandvangs politik for behandling af de personoplysninger, du afgiver, når du besøger kathrinesandvang.dk eller som du på anden vis, har givet mig lov til at indsamle.

Dataansvarlig
Kathrine Sandvang, Stausvej 17, 6800 Varde.
Tlf: 93 87 63 27 | e-mail: kontakt@kathrinesandvang.dk | CVR: 37987980

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside indsamler og behandler jeg en række personoplysninger. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, udfylder en kontakt- eller tilbudsformular eller registrerer dig på hjemmesiden.

Kathrine Sandvang begrænser de persondata, der behandles om dig til det nødvendige, og sikrer at der ikke behandles eller opbevares unødig persondata.

Indsamling
Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du besøger. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, sociale medier profiler, adresse og oplysninger om din virksomhed. Det vil typisk være i forbindelse med en forespørgsel eller download af indhold. Alle disse oplysninger behandles naturligvis fortroligt.

Er du kunde hos mig indsamler og behandler jeg administrative oplysninger. Disse opbevares i 5 år iht. bogføringsloven, men kan opbevares længere, hvis Kathrine Sandvang vurderer, at de kan have betydning for senere opgaver.

Desuden indsamles oplysninger, der kontraktligt er nødvendige for at kunne udføre ydelser under Kathrine Sandvangs produkter.

Hvis du henvender dig til mig på mail, gemmer jeg dine oplysninger og indhold i mails med det formål at kunne kommunikere med dig fremadrettet og for senere at kunne dokumentere og følge op på korrespondancen.

Cookies
Kathrinesandvang.dk anvender cookies til at forbedre din oplevelse på websitet. Data videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. En cookie er en lille datafil, der gemmes på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Oplysningerne anvendes bl.a. til målretning af annoncering.

Formål
Jeg indsamler dine personoplysninger for at kunne levere indhold, tjenester og markedsføring, der er relevant for dig. Herudover indsamler jeg dine personoplysninger til brug for interne markedsundersøgelser og statistik. Kun hvis du samtykker til det, vil du modtage nyhedsbreve fra Kathrine Sandvang.

Alle steder, hvor du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og samtykke til markedsføring vil du skulle aktivt samtykke til dette. Det betyder også et ekstra step i tilmeldingsprocessen, hvor du vil modtage mail eller få præsenteret et vindue, hvor du aktivt skal bekræfte din tilmelding.

Hvis jeg indtager en databehandler-rolle ifht. de personoplysninger, jeg håndterer eller har adgang til på dine vegne udarbejdes en separat databehandleraftale herom.

Opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

De fortrolige data du afgiver, og som er nødvendige for at kunne udforme dine materialer samt vedligeholde dine profiler, hjemmeside eller tjenester opbevares fortroligt og sikkert. Alle loginoplysninger og password gemmes i tjenesten Lastpass og slettes omgående fra mail og korrespondancesystemer efter at de er lagt i Lastpass. Oplysningerne opbevares sålænge at du har brug for support eller har indgået en vedligeholdelsesaftale.

Data, som indgår i de opgaver, jeg løser for dig, slettes som udgangspunkt ikke, da det ville krænke rettigheder omkring designet og besværliggøre samarbejdet, idet designs så ikke længere eksisterer komplette til genoptryk eller som grundlag for nye materialer. Ønsker du specifikt, at visse oplysninger slettes, bedes du tage kontakt.

Behandling & videregivelse
Kathrine Sandvang har valgt at benytte eksterne databehandlere, herunder udbydere af software, website hosting, backup, sikkerhed og opbevaring. I sådanne tilfælde kan dine personoplysninger blive overladt til tredjeparter for at behandle dem på mine vegne til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til.

Til administrative formål bruges Dinero (fakturering), Asana (opgavestyring), MailerLite (nyhedsbrev) og Whereby (videomøde).

Asana bruges desuden til udveksling af råmaterialer og kommunikation omkring opgaverne.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykker til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Hvis dine personoplysninger bliver overført til andre lande uden for EU/EØS og lande. I sådanne tilfælde skal tredjeparten forpligte sig til at overholde EU/EØS lovgivningen, f.eks. igennem tilmelding til Privacy Shield Framework, der vedrører dataoverførsler mellem EU/EØS og USA.

Sikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt i egne data
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@kathrinesandvang.dk

Klageret
Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.