NY HJEMMESIDE

DESIGN & OPSÆTNING AF WORDPRESS-HJEMMESIDER

Din hjemmeside er vigtig!

Hjemmesider er blevet udstillingsvinduet for virksomheder og en digital repræsentation af hvad du og dit firma kan tilbyde. Uanset om du har fysiske lokaler til dit firma, så er din tilstedeværelse online rigtigt vigtigt.

Tænk over det. Når du hører om et firma, en lokal virksomhed eller et nyt produkt – hvad gør du så? Du går på Google og søger information of den. Måske tjekker du også Facebook. En Facebookprofil er også helt i orden, men du gennemsøger højst sandsynligt også den profil for at finde et link til en hjemmeside, så du kan se hvor reel den her virksomhed nu også er. (Det er det jeg plejer at gøre).

Hjemmesiden er en af de vigtige dele af din forretning. Det er din sælger der arbejder 24/7, også selvom du har fri. Så, ligesom en sælger, skal hjemmesiden være lækker, fuld af viden om dit produkt eller service og den skal være let at snakke med. Desuden er din hjemmeside ikke lige så sårbar som din Facebookprofil er: Hvis bare én person melder din profil til Facebook, bliver den suspenderet indtil problematikken (reel eller ej) er opklaret.

Jeg bruger SEO best practices – de anbefalede handlinger i forhold til SEO – tager udgangspunkt i brugerflader der er henvendt til besøgende og sigter efter at bygge dig en hjemmeside der hjælper dig med at strømline dine processer og fjerne eventuelle barriere mellem dig og dine kunder.

7

FORLØBET I STORE TRÆK

Forberedelse & design

Jeg sender dig et spørgeskema og ud fra det finder vi ud af hvad du har brug for, hvad siden skal indedholde og hvordan den skal se ud. 

Udvikling & tilretning

Ud fra vores samtaler og beslutninger i forberedelsen, bygger jeg nu en side til dig. Gennem løbende kontakt, tilretter jeg siden og designet, så det bliver din side.

Test & lancering

Jeg tester og optimerer siden så den ser rigtig ud på forskellige skærmstørrelser. Google Analytics bliver koblet på og siden åbnes for både kunder og søgemaskiner.

Professionelle hjemmesider til fornuftige priser!

Jeg har ikke en prisliste. Så simpelt kan det siges. Alle hjemmesider er forskellige. Nogle har brug for meget tekst, andre har brug for gallerier, og andre igen har brug for en webshop. Derfor har jeg startpriser som jeg tager udgangspunkt i, når jeg giver dig et tilbud på den hjemmeside du skal have.

Maiken Trankjær

Jeg fandt Kathrine i min søgen på at finde en lokal IT-kyndig der kunne hjælpe med min hjemmeside. Jeg havde brug for hjælp til at finde noget billigere hosting, samt en der kunne hjælpe når der opstår problemer.
Har været så glad for Kathrines rolige sind og effektive arbejdsindsats. Med klippetkortet er det så nemt at skrive når der er småting der driller som spam mail, en forsvunden tekst på hjemmesiden eller billeder der pludselig bliver væk. Samtidighed har hun også budt ind med forslag til optimering omkring ting jeg slet ikke selv havde tænkt på.
Stor anbefaling herfra!

Inge M.

Kathrine er super god til alt med hjemmesider og IT og jeg ved at når hun har været her eller jeg har snakket med hende, så fungerer tingene bar. Hun har tålmodigheden til at forstå hvad jeg mener og gerne vil have.

Skal vi ikke tage en snak?

Alle projekter er ligesom rejser: de starter et sted. Her starter projekterne med at vi snakker sammen for at lære hinanden at kende og for at finde ud af, hvad det er du har brug for og hvad jeg kan tilbyde dig.